Lediga jobb

Head of Sales

Vill du bli en del av ett innovativt företag som löser industriella vattenutmaningar globalt? Wallenius Water Innovation söker nu en driven och strategisk ledare för att leda vår försäljningsorganisation mot internationell framgång.

Wallenius Water Innovation utvecklar och säljer världsledande lösningar som hjälper företag inom verkstadsindustri, akvakultur och energisektorn att hantera sina vattenutmaningar på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. Vi är stolta över att ha långsiktiga svenska ägare som avser att bygga en stark närvaro på utvalda internationella marknader

Med stor marknadspotential står vi nu inför en spännande internationell tillväxtresa – och vi behöver dig som vill vara med och leda den.

Om tjänsten:

Som Head of Sales har du det yttersta ansvaret för våra affärer och säljintäkter och ditt fokus och din drivkraft är att Wallenius Water Innovations resultat och tillväxtmål uppnås. Detta gör du dels genom egen försäljning, dels med hjälp från ditt team. För att nå uppsatta mål kommer du att ansvara för:

  • Utforma go-to-market strategier och bygga en stark försäljningsorganisation för internationella marknader.
  • Leda och utveckla ett internationellt säljteam, motivera, coacha och uppnå försäljningsmål.
  • Aktivt driva försäljningsprocessen och skapa skräddarsydda lösningar för kunder inom verkstadsindustri, energiproduktion och akvakultur.
  • Arbeta nära marknad och produktutveckling för att identifiera nya affärsmöjligheter och utveckla tillväxtstrategier.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning av tekniska produkter, helst inom vattenrening eller processindustri, och som framgångsrikt har lett säljteam i internationella miljöer. Du har en stark teknisk förståelse, gärna med en bakgrund som ingenjör, och är en naturlig ledare med förmåga att bygga långsiktiga relationer med både kunder och partners.

  • Erfarenhet av att introducera nya teknologier och produkter på marknaden.
  • Starka förhandlings- och presentationsfärdigheter.
  • Flytande i engelska och svenska, tyska är meriterande.
  • Möjlighet att resa både internationellt och nationellt.

Vi tror att du utgår från Stockholm, Malmö eller Göteborg.

Vad erbjuder vi?

Hos Wallenius Water Innovation blir du en del av ett företag med en stark hållbarhetsvision, där dina insatser gör skillnad. Vi erbjuder en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du får möjligheten att leda en internationell expansion och vara med på en spännande resa mot global framgång.

Ansök nu och bli en del av framtiden inom hållbara vattenlösningar!

Önskas ytterligare information når du ansvarig rekryteringskonsult Linnea Lindroth på 076 525 38 59 eller linnea.lindroth@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Läs om mina kollegor