Lediga jobb

Key Account Manager Norden

Har du ett starkt affärssinne, kunskaper och erfarenhet inom HVAC-teknik och gillar att bygga långsiktiga relationer, läs vidare! Nu söker vi en KAM på Nordisk nivå inom vårt affärsområde OEM.

Om oss

Nicotra Gebhardt är idag en av världens största fläkttillverkare med ett heltäckande fläktprogram för komfort-, brandgas, industri- och renrumsventilation.

Sedan 2018 så ingår Nicotra Gebhardt i Regal Rexnord Corporation som är en stor nordamerikansk koncern med ett 30-tal företag inom tillverkning. Regal Rexnord är registrerat på NYSE: RRX och omsätter årligen ca 6,7 miljarder USD och har ca 35 000 anställda över hela världen. Nicotra Gebhardt AB marknadsför Nicotra Gebhardt´s fläktprogram i Sverige och dom övriga Nordiska länderna, Norge, Danmark, Finland och Island. Våra kontor ligger i Stockholm, Mölndal, Malmö, Enköping, Älvsbyn och Alvesta.

Om rollen

Rollen som KAM är för dig som vill kombinera ett praktiskt affärsdriv med strategiskt affärsmannaskap i en spännande, nordisk kontext med stabila ägare.

Som Nordisk Key Account Manager kommer du att ha en central och avgörande roll i att bygga långsiktiga relationer med OEM-kunder i hela Norden. Du ansvarar främst för att växa och bredda vår affär hos befintliga kunder genom att vara kunnig och tydligt kunna påvisa värdet av våra lösningar för både den tekniska sidan hos kunden och inköp. Till din hjälp har du givetvis duktiga kollegor med teknisk specialistkunskap. Här är ditt affärsmannaskap det viktigaste.

Du kommer att ingå i den svenska organisationen bestående av 12 kunniga kollegor där man tillsammans har en gedigen kompetens inom området. Här får du det lilla företagets kultur med alla fördelar av att ingå i något större – dessutom med ett välrenommerat varumärke och högkvalitativa produkter.

Friheten att själv planera din tid och dina resor ger dig både flexibilitet och ansvar. Du rapporterar direkt till VD och utgår med fördel från vårt stockholmskontor där övriga OEM kollegor samt VD sitter alternativt från något av våra kontor eller hemmet .

Vi erbjuder

  • Här får du det lilla företagets kultur med alla fördelar av att ingå i något större – dessutom med ett välrenommerat varumärke och högkvalitativa produkter.
  • En stark koncernmoder med finansiell stabilitet.
  • Duktiga, engagerade och kunniga kollegor!
  • En bra arbetsmiljö med härlig stämning och högt i tak. Trivsel på jobbet är viktigt för oss!
  • Ett värderingstyrt bolag med långsiktighet i allt vi gör.

”Vi är ett starkt företag med bra produkter. Vi är lagom stora, både i den svenska och i den större europeiska organisationen. Vi är en platt organisation där våra åsikter räknas och man blir lyssnad på och allas åsikter värderas lika. Sen har vi ett väldigt bra ledarskap och ett riktigt bra team med en härlig känsla. Trots att en del sitter utspridda så träffas vi allihopa 3–4 gånger per år där vi umgås och har trevligt. Det är bra känsla i gänget och det är viktigt! ”

–         Basse, försäljningsansvarig OEM, 27 år på bolaget.

Om dig

Vi tror att du jobbar med försäljning inom HVAC-branschen idag, men känner kanske att det är dags för nästa steg. Du har sannolikt några års eller många års erfarenhet bakom dig, antal år spelar inte så stor roll – så länge du vet hur man håller sig relevant och skapar ett mervärde för dina kunder. Det är det, tillsammans med ditt tekniska intresse och förståelse för kundens köpprocess som kommer att göra dig framgångsrik hos oss. Med ditt affärsmässiga sinne och din förmåga att se helheten, är du någon som inte bara får saker gjorda, utan också driver utvecklingen framåt.

Som person är du är en naturlig relationsbyggare som med enkelhet skapar förtroende, oavsett om det gäller interna kollegor eller externa kunder. Din självgående attityd, kombinerad med ditt affärsdriv och en glöd för att identifiera och förverkliga kundbehov, gör att du alltid levererar resultat. Du är lika bekväm med att arbeta självständigt som att vara en del av ett större lag. Var du bor spelar inte så stor roll men vårt huvudkontor ligger Stockholm

Formella krav:

  • Erfarenhet av framgångsrik försäljning inom HVAC, gärna på nordisk nivå (meriterande men ej krav).
  • Teknisk förståelse och intresse för HVAC-branschen.
  • Tidigare erfarenhet av att jobba med OEM-kunder alternativt inom tillverkningssektorn.
  • B-körkort.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • Möjlighet att resa, eftersom du kommer att jobba på nordisk nivå.

Meriterande:

  • Kunskaper i finska eller andra nordiska språk.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta på nordisk nivå.

Ansökan

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi uppskattar om du tar dig tid att svara på urvalsfrågorna i samband med din ansökan. Det går fort och ersätter det personliga brevet.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren.  Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på: johanna.nygren@salesonly.se. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan – finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar! Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

För mer info om Nicotra Gebhardt, besök https://www.nicotra-gebhardt.se/

Sökord: HVAC, ventilation, fläktar, kyla, värme, KAM, ”key account manager”, Stockholm, nationellt, nordisk, nordic, OEM, industri, tillverkande, ”key account managment”.

Läs om mina kollegor