Lediga jobb

Presale - Hypergene

PRESALE MED KOMMERSIELL APPROACH

Vill du kombinera ditt intresse för försäljning med din tekniska kunskap och bli en viktig del i vårt nordiska säljteam? Du kommer möjliggöra att fler kunder får ta del av vår molnbaserade projektlösning för att effektivisera och digitalisera projektarbetet i såväl privata som offentliga verksamheter. Lösningen används internationellt av fler än 250 företag och organisationer inom flera olika branscher och vi ser mycket spännande tillväxtmöjligheter i Norden och Europa. 

Hypergene är ett SaaS-bolag inom corporate performance management och project management. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sina budget- och prognosprocesser, följa upp verksamheten genom avancerade analys- och rapporteringsmöjligheter, arbeta med målstyrning på ett sätt som bryter ner övergripande planer till mål, nyckeltal och aktiviteter i hela organisationen. Dessutom erbjuder vi ett effektivt och heltäckande stöd inom projekt-, resurs-, och portföljhantering. Vi levererar bättre planering, uppföljning och analys för effektivare verksamhets- och projektstyrning.

Bland Hyperges kunder finns ca 100 kommuner inklusive Stockholms Stad och Göteborgs Stad, ATG, Viking Line, SSAB, TV4, Bosch, Porsche och Keolis. Totalt har vi närmare 600 kunder varav ca 300 i Norden och ca 250 i DACH-området. Idag är vi ca 200 medarbetare som täcker av hela kedjan från produktutveckling och leverans till kundsupport. Hypergene har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Skövde, Kalmar, Berlin och Köln.

Hypergene utvecklas och växer i snabb takt varför vi söker en Presale med fokus på projekt-/portföljhantering. I rollen arbetar du med Hypergenes molnlösning för projektstyrning vilket hjälper verksamheter att säkerställa en modern och effektiv projekt-, resurs- och portföljhantering. Tjänsten möjliggör bland annat hantering av projektportföljer, applikationer, tjänster, risker och resurser på ett dataskyddssäkert sätt. Vår branschoberoende lösning stöder ledning och beslutsfattande på en strategisk nivå. Framåt kommer även AI att bli viktigare. Lösningen vänder sig framför allt till PMO, projektkontor, portföljägare, projektansvariga, IT-chefer och projektledare. Rollen som Presale är placerad i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Du ingår i vårt New Sales Team och rapporterar till Head of Sales. 

VI ERBJUDER

  • Ett attraktivt jobb på ett framgångsrikt och lönsamt tech/SaaS-bolag i framkant
  • Ett ambitiöst, framåtlutat och samtidigt omtänksamt bolag – vi vill varandra väl
  • Ett bolag där vi hjälps åt – bra sammanhållning och positiv anda
  • Möjlighet att göra karriär och utvecklas
  • Kul, utmaningar, högt tempo och kunniga kollegor med passion för vad de gör
  • Högt engagemang där alla bidrar och kan påverka
  • Hybridkontor – individen är viktig för oss, work-life balance

OM ROLLEN, DINA ERFARENHETER OCH KOMPETENSER

Presale rollen är viktig då du översätter det komplexa till något som är enkelt att förstå. Du förstår kundens verksamhet i både detalj samt som helhet och har en bakgrund och erfarenhet som t ex BI-konsult, från projektkontor (suttit som PMO) eller jobbat inom PMO / projektstyrning för en verksamhet. Du är van vid system med hög funktionalitet som skapar stort värde och håller dig uppdaterad om ny funktionalitet. Du kör demos, presentationer, utbildar säljare och kunder och har lätt för att sätta dig in i kundens verkliga behov. Du bidrar till att svara på RFIer och RFPer och förstår vikten av att kunna prata komplexa saker på ett enkelt sätt. Du är kommersiellt driven, lösningsorienterad, pedagogisk, orädd, framåt och skapar tillit och förtroende i dina dialoger såväl externt som internt. Du har pondus, kan övertyga och vågar även utmana internt. Du vill bidra med din kunskap för att skapa värde.

Hos kunderna är du i kontakt med såväl CEO, CIO, CTO, PMO, linjechefer och projektledare som användare. Du har stor förståelse och intresse för affärsprocesser inom Hypergenes verksamhetsområde och bidrar till kundattraktiva lösningar på hög nivå baserat på de uttryckta behoven. Du är välformulerad i tal och skrift på svenska och engelska samt ha en relevant eftergymnasial utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av projekt, resurs- och/eller portföljhantering och förstår projektvärlden. Har du erfarenhet av större organisationer i internationell miljö är det ett plus. Vi förutsätter att du har stor förståelse och intresse för mjukvara och SaaS-produkter samt att du ser vikten i internt samarbete för att skapa mesta möjliga värde för kund.

Vill du bli en viktig del av Hypergenes fortsatta utveckling – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Obs! Vi jobbar med löpande urval, dvs rollen kan bli tillsatt innan annonseringsperiodens slut.

MER OM HYPERGENE

Titta in på vår hemsida här

Läs om mina kollegor