Lediga jobb

Distriktschef Norr - Preem

ÄR DU AFFÄRSDRIVEN OCH TRIVS I EN BRED OCH VARIERANDE ROLL?

Preem söker en Distriktschef för NORR, ett distrikt som i dagsläget består av cirka 125 automatstationer. Du bidrar till Preems fortsatta resa mot en mer hållbar framtid, ingår i ett kompetent team och kan påverka mycket i ditt dagliga arbete. Du ingår i ett större väletablerat företag, med engagerade kollegor och får möjlighet till utveckling samt att växa med bolaget.

VI ERBJUDER

Du blir en viktig nyckelperson inom affärsområdet Preem Retail – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och en kultur med självledarskap. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar: Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande, eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

OM ROLLEN

Som Distriktschef för automatstationer har du ett övergripande ansvar för att följa upp stationernas resultat, lönsamhet och drift. Du arbetar nära och proaktivt med skötselföretag och du stöttar dem i olika frågor vad gäller koncept, drift, kampanjer, försäljning, utbildningar etc. Du ansvarar och håller i utbildningar för att säkerställa att de har rätt förutsättningar för att driva stationerna framgångsrikt. Ansvaret innefattar även starkt fokus på ökad försäljning och lönsamhet. I rollen har du ett stort mandat med många kontaktytor.

Du ingår i ett team på 8 Distriktschefer och rapporterar till Head of Retail och utgår från hemmakontoret som är placerat någonstans i ditt distrikt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande:

  • Ansvar för att följa upp och leverera försäljnings- och lönsamhetsmål för dina stationer
  • Delaktig i utarbetandet av marknadsplan för distriktet
  • Driva förhandlingar, träffa avtal samt sköta kontakten med skötselföretagen
  • Säkerställa kundupplevelsen på stationerna
  • Utbildning av skötselföretagen
  • Koordinera säljdrivande insatser och samverka lokalt med Preems övriga försäljningsresurser
  • Samarbeta med ingenjörer och övriga kollegor på Preem
  • Rekrytera, utveckla och engagera skötselföretagen

Detta kan bli början på en spännande resa hos oss för dig som har det som krävs för att lyckas i rollen. Tjänsten innebär en del resor med övernattning (ca 20-30 dagar per år) och du planerar i stor utsträckning själv dina dagar med frihet under ansvar.

OM DIG OCH DINA KOMPETENSER / ERFARENHETER

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom exempelvis marknad/ekonomi. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från en affärsdriven verksamhet och B2B försäljning. Du kan komma från branschen, handel eller annan verksamhet där det är viktigt att skapa värden för kunden. Du har mycket god förhandlingsvana. Du har ett tekniskt intresse med en grundläggande teknisk kunskap. Vidare har du god datavana och goda kunskaper i svenska i såväl skrift som tal. Du är trygg i dig själv, skapar tillit och förtroende i dina relationer, jobbar strukturerat och tar dig an dina uppgifter med stort engagemang. Du levererar kvalitet, tar ansvar och satsar helhjärtat på ditt uppdrag.

Vi ser att du är en självständig och trygg person med starkt driv och en stor portion engagemang. Du är en god inspiratör och har förmåga att skapa och utveckla relationer. Du är noggrann och har sinne för detaljer såväl teoretiskt som praktiskt. Vidare är du kommunikativ och pedagogisk med hög social kompetens. Du har B-körkort.

Vill du bli en uppskattad kollega hos oss – skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Miléne Strömqvist. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan annonseringsperiodens slut.

MER OM PREEM

Läs mer om oss här

Läs om mina kollegor