Lediga jobb

Field Sales Executive - Stockholm

Field Sales Executive Stockholm – Bygg din karriär hos en ledande aktör inom logistik!

Vill du vara en del av en global ledare inom logistik och göra skillnad för företag över hela världen? Brinner du för försäljning och kundrelationer? Då kan rollen som fältsäljare hos oss vara ditt nästa steg! Vi söker nu en driven Field Sales Executive till vårt team i Stockholm.

Din vardag

Som fältsäljare hos DHL Express Sverige kommer du att ansvara för att bygga och underhålla starka kundrelationer inom ditt område. Du kommer att aktivt bearbeta både befintliga och potentiella kunder med fokus på att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda logistiklösningar. Din vardag består av kundbesök, möten och uppföljningar, med målet att skapa långsiktiga partnerskap. Du kommer även att arbeta nära andra avdelningar för att säkerställa att våra kunder alltid får den bästa servicen.

Vårt erbjudande till dig

Hos DHL Express Sverige får du möjlighet att utvecklas inom ett globalt ledande företag med starkt fokus på innovation och hållbarhet. Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö där du får arbeta med några av branschens mest erfarna och engagerade kollegor. Du kommer att ha tillgång till ett marknadsledande kunderbjudande samt hjälpsamma kollegor och ledare vilket underlättar ditt dagliga arbete och hjälper dig att nå dina mål. Dessutom har vi ett starkt fokus på personlig utveckling och erbjuder kontinuerliga utbildningar och karriärmöjligheter inom företaget.

Vår företagskultur präglas av samarbete, öppenhet och ett starkt engagemang för våra medarbetare. Som anställd hos oss får du möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder samtidigt som du bygger din egen karriär i en internationell miljö.

Vem är du?

  • Minst 2-3 års erfarenhet av försäljning
  • Meriterande om du har arbetat inom logistikbranschen
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska
  • Du har B-körkort
  • Erfarenhet av fysiska kundmöten, gärna i en B2B-miljö
  • Stark förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer
  • Strukturerad och duktig på att planera ditt arbete
  • Bekväm med att använda CRM-system och Office-paketet

Du är en social och relationsbyggande person som trivs med att möta nya människor. Du har ett starkt driv och arbetar målinriktat för att nå resultat. Du har också förmågan att planera och strukturera ditt arbete, och du är bekväm med att presentera lösningar för kunder på ett övertygande sätt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och vill du bli en del av vårt Team så tveka inte. Skicka in din ansökning redan nu!

Om oss

På DHL Express är våra medarbetare det viktigaste vi har och vi har blivit rankade som en av världens bästa arbetsplatser i fyra år i rad enligt Great Place to Works årliga undersökning. Hos oss erbjuder vi fina förmåner och möjlighet till både personlig och utveckling.

 DHL Express är världsledare inom internationella expressleveranser. Med över 125 000 medarbetare i mer än 220 länder och territorier världen över strävar vi efter att erbjuda högsta kvalitet och lokal kännedom för att möta våra kunders behov. Vi tar också vårt ansvar för miljön och samhället genom att aktivt arbeta med hållbarhetsfrågor och bidra med hjälpinsatser vid naturkatastrofer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Johnny Björklund på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Johnny på 0766202996 eller via mail johnny.bjorklund@salesonly.se.

Läs om mina kollegor